diumenge, 17 de febrer del 2013

El romànic

Ara ja fa uns dies hem començat un projecte nou sobre el romànic. És per això que a partir d'ara, dedicarem unes sessions de les àrees de català, de socials, de TIC i de visual i plàstica a treballar l'art romànic i l'època medieval.
De moment, a cada classe, hem fet uns grups que hauran de treballar de manera cooperativa per desenvolupar unes activitats que hem presentat mitjançant una Webquest.
Esperem poder-nos traslladar virtualment a l'any 1.200 (més o menys) i poder ajudar en Peret de Cal Culleré a trobar el seu amic Ponç d'Ortafà.
D'aquesta manera farem un recorregut per la societat d'aquesta època i mirarem d'aprofundir una mica en aquest estil artístic al llarg de les properes setmanes.
Si voleu veure la proposta podeu fer clic a la imatge d'aquí sota o anar-hi des del menú de la dreta on diu "Interdisciplinari".


4 comentaris:

  1. Estic impacient per començar el tema, de moment se que em toca fer de monjo, amen.I gràcies per l'esforç de les professores de 3i4 en crear el webquest, que per el que he vist conte molta informacio.

    ResponElimina
  2. Es molt dificil divuixar el pantocatro.laclase de les momerotes la comensat a divuixar avui

    ResponElimina
  3. Aina, tens tota la raó!
    De vegades les mestres també la pifiem i em sembla que a la feina d'avui hi havia una part que no us tocava fer. Ho arreglarem!

    ResponElimina
  4. A la biblio de l'escola tot el pis de dalt esta ple de castells.... i fets de carrtro ames ames xulisims!!!

    ResponElimina